Verslag We-meetup 13 maart 2019


In het kader van onze Innovation Challenge WatdoenWeijer.nl vond op 13 maart j.l. de eerste bijeenkomst plaats in de kantine van AAE tussen een aantal bedrijven gevestigd op bedrijventerrein de Weijer in Helmond.


Waarom

Wij zijn Wiebe, Tim en Rob van AAE en volgen een intern Young Leadership Program bij AAE. Onderdeel van dit programma is een Innovation Challenge. Ons doel is een “Wij”-gevoel/-omgeving te creëren op bedrijventerrein de Weijer.


Doel

Doel van de meetup was elkaar beter leren kennen. Mogelijk dat hier raakvlakken uit ontstaan: zakelijk, organisatorisch, gemeenschappelijke “problemen” en uitdagingen of nog anders.


We-meetup

De aanwezige bedrijven, Joico, Martens van Wezel Kartonnages, VDL HMI, Vadain, Q-Sys, Bolzoni, Ammertech en AAE, hebben zich gepresenteerd door een indruk te geven van wie ze zijn en wat ze doen (en waar ze voor staan en wat hun doel is).

Diverse andere bedrijven hebben laten weten helaas niet aanwezig te kunnen zijn, maar willen wel graag op de hoogte blijven van het verloop en de verdere ontwikkelingen.

De meetup stond dus geheel in het teken van elkaar beter leren kennen. Na deze kennismaking zijn er tijdens de afsluitende borrel gedachtes uitgewisseld over wat we met een binding op de Weijer kunnen bereiken.


Hoe verder

In het slotwoord hebben we aangegeven dat ons doel is dat er “iets” blijvends ontstaat op bedrijventerrein de Weijer waarbij een Wij-gevoel/-omgeving de basis is. Wij zijn in ieder geval nog gemotiveerder geraakt door het enthousiasme van de aanwezigen en geïnteresseerden!

In de komende tijd gaan we bekijken welke vervolgstappen gezet kunnen worden. Jullie input van wensen en ideeën hierbij is heel belangrijk! Houdt www.watdoenweijer.nl in de gaten voor nieuwe informatie en vul het contactformulier in indien je innovatieve ideeën hebt!


Bedankt allen voor een geslaagde eerste meeting!


Met vriendelijke groet,

Rob van den Einden / Tim van de Ven / Wiebe Weber